Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Харківщині взяли бойовика, який знімав свої "подвиги" на мобільний

На Харківщині Служба безпеки України затримала терориста «ДНР». Про це повідомили Гал-інфо в прес-центрі СБ України.

27-річний мешканець Харківської області брав участь у бойових діях проти Збройних сил України на боці терористичних угруповань «ДНР», зокрема у батальйонах «Восток», «Область войска Донского», «Макеевская сотня».

Раніше бойовик відбував кримінальне покарання за вбивство і хуліганство, а останнім часом перебував у всеукраїнському розшуку за скоєння крадіжки.

Співробітники СБУ затримали терориста, коли той незаконно перетнув державний кордон поза межами встановлених пунктів пропуску з боку Російської Федерації в Україну.

У бойовика вилучено військовий квіток, виданий так званим «міністерством оборони ДНР». У його мобільному телефоні виявлені численні фото- і відеодокази безпосередньої участі у бойових діях на боці терористів, зокрема стрільба з великокаліберного міномета, використання яких заборонено Мінськими угодами.

Слідчі Управління СБУ в Харківській області повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України. Судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ