Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На кордоні вилучено близько 80 ґаджетів від Apple

Близько восьми десятків ґаджетів «Apple»намагалися незаконно перемістити минулої доби через кордон. Про це інформує Держприкордонслужба.

Прикордонники виявили товар спільно з митниками під час заходів контролю у двох пунктах пропуску.

Одну з партій цієї продукції виявили на кордоні з Угорщиною прикордонники Чопського загону. Майже 40 мобільних пристроїв американського виробника намагалися учора, 25 грудня, завезти в Україну через пункт пропуску «Тиса».  

Наш співвітчизник, який повертався з-за кордону мікроавтобусом, для проходження прикордонно-митних процедур обрав «червоний коридор», чим зобов’язався декларувати весь товар, що везе.  

Проте у результаті перевірки вмісту багажного відділення прикордонники виявили 37 мобільних пристроїв Apple – 10 планшетів та 27 смартфонів. «Яблучка» знаходилися у рюкзаку і картонній коробці, які, за словами водія, його попросили доправити з-за кордону як передачу. Ґаджети, які водій так і не визнав своєю власністю, вилучено встановленим порядком. Сума товару встановлюється.

А у столичному аеропорту ґаджети цього ж бренду виявили прикордонники ОКПП «Київ» за інформацією співробітників оперативного підрозділу також спільно з представниками митниці. Зокрема було припинено спробу незаконного переміщення мобільних телефонів марки «Apple» у кількості 38 штук. Їх перевозив пасажир, який прибув із ОАЕ в пункт пропуску «Жуляни». Аби приховати  коштовні ґаджети, українець розмістив їх у кишенях одягу окремо від заводських коробок. Орієнтовна вартість товару складає близько 500 000 грн.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ