Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині чоловік до смерті побив односельця: йому оголосили підозру

Правоохоронці повідомили про підозру 25-річному мешканцеві одного із сіл Золочівського району на Львівщині, який 8 жовтня побив до смерті свого односельця.

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

9 жовтня, приблизно о 13:00 до поліції надійшло повідомлення від мешканки одного з сіл Золочівського району, яка виявила у помешканні тіло свого зятя без ознак життя.

На місце події негайно виїхали слідчі та оперативники кримінальної поліції Золочівського районного відділу поліції, а також експерти-криміналісти та співробітники інших служб поліції Львівщини. За вказаною адресою правоохоронці виявили тіло 50-річного місцевого мешканця без видимих ознак насильницької смерті. Проте, відповідно до висновку судово-медичної експертизи, смерть чоловіка була спричинена тупою травмою живота.

Як встановили правоохоронці, 8 жовтня, приблизно о 19:30, у будинку, де проживав загиблий, відбувся конфлікт між ним та його 25-річним односельцем, під час якого останній завдав потерпілому численних ударів ногами та руками. Внаслідок отриманих травм 50-річний чоловік помер вдома наступного дня.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про  підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання -  позбавлення волі терміном від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ