Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині чоловік під час конфлікту зарізав свою співмешканку

У неділю, 3 жовтня, до поліції надійшло повідомлення від медиків про жінку, котра померла внаслідок ножового поранення в одному з будинків у селищі Куликів.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

За вказаною адресою негайно виїхали група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №1.

На місці події правоохоронці виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті, а саме – ножовим пораненням в ділянці спини. Особу загиблої встановили – нею виявилась 50-річна місцева жителька. Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 51-річний співмешканець жінки. Приблизно опівдні між ними виник конфлікт, під час якого чоловік завдав жінці удару ножем у спину, спричинивши тілесні ушкодження, які призвели до смерті.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Також вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі терміном від семи до п’ятнадцяти років.

Наразі триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ