Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині чоловік повідомив у поліцію про начебто утримання заручників

17 грудня приблизно о десятій години ранку на оперативну лінію "102" надійшло анонімне повідомлення від чоловіка, який заявив, що в одному з будинків у селі Зимна Вода він утримує заручників.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

За вказаною у повідомленні адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділення поліції №3 Львівського районного управління поліції №2, а також співробітники відповідних підрозділів поліції Львівщини.

Факт утримання заручників не підтвердився. Поліцейські встановили особу аноніма, який надав неправдиве повідомлення – ним виявився 34-річний місцевий мешканець. На нього склали адміністративний протокол за ст. 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Від початку року правоохоронці притягнули до адміністративної відповідальності приблизно п’ять із половиною тисяч правопорушників, які  здійснили завідомо неправдивий виклик спеціальних служб: поліції, швидкої медичної допомоги або рятувальників, а також до кримінальної відповідальності вісімнадцятьох зловмисників, котрі надали неправдиві повідомлення про замінування різноманітних об’єктів на території Львова та області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ