Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині ліквідували підпільний покерний клуб

Організатору незаконної діяльності повідомлено про підозру
фото БЕБ

Детективи Бюро економічної безпеки на Львівщині припинили незаконну діяльність покерного клубу, який надавав послуги в мережі Інтернет без ліцензії.

Про це у телеграмі повідомляє БЕБ.

Встановлено, що громадянин створив та адміністрував неліцензований вебсайт, через який надавав гравцям доступ до ігор. Рекламував незаконні послуги у соціальних мережах. Однак до гри залучав лише обмежену кількість людей за попереднім особистим відбором. Послуги надавалися у віртуальних покерних кімнатах онлайн-клубу.

Організатор отримував незаконний прибуток у вигляді, так званої, рейк-плати, тобто плати за гру в покер залежно від кількості роздач та суми з кожного ігрового столу.

Надалі кошти, отримані в результаті участі у грі, розподілялися шляхом транзакцій по відповідних банківських рахунках учасників гри в покер та організатора.

Детективи БЕБ викрили та припинили незаконну діяльність. Організатору незаконної діяльності повідомлено про підозру. Наразі обвинувальний акт за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України скеровано до суду. Досудове розслідування завершено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ