Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині мешканець Сумщини підпалив будинок колишньої родички

​Підпалив будинок сестри колишньої дружини – на Львівщині слідчі повідомили чоловіку про підозру в умисному знищенні майна. Про це повідомили в пресслужбі поліції Львівщини.
Фото: поліція Львівщини

За скоєне 61-річному мешканцю Сумської області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, загрожує покарання - позбавлення волі на строк до десяти років.

Як встановили правоохоронці, в ніч на 3 листопада в одному з сіл Самбірського району зловмисник, розбивши вікно, проник у будинок, який належить сестрі його колишньої дружини. У домі тимчасово ніхто не проживав – тож чоловік підпалив речі та розкидав їх у кімнатах, після чого втік з місця події. Сталась пожежа, внаслідок якої будинок був суттєво пошкоджений вогнем.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції та слідчі Самбірського районного відділу поліції, а також співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини. Проведеними заходами, використавши записи камер відеоспостереження, розташовані в рамках програми «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили місце перебування розшукуваного - він був у Львові.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ