Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині на хабарі спіймали директора дослідного господарства

На Львівщині поліцейські затримали директора дослідного господарства, який зловживав своїм службовим становищем і незаконно передавав у оренду складські приміщення, які перебувають на балансі державного підприємства, вимагаючи за це неправомірну вигоду.
фото - пресслужба Нацполіції

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Як з'ясували слідчі поліції Львівщини спільно з оперативниками управління Служби безпеки  України у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, керівник одного з дослідних господарств Інституту сільського господарства Карпатського регіону НАН України, 63-річний житель однієї з областей України  передавав в оренду складські приміщення, які перебувають на балансі держави без укладання відповідних договорів чи угод. 

14 червня його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання неправомірної вигоди у сумі 30 тисяч гривень. 

Грошові кошти вилучили.

У зв'язку з цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, а також про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ