Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині невідомий збив пенсіонера та втік. Проводять розшук

На Львівщині поліцейські розшукують водія, який скоїв наїзд на пішохода та втік з місця події. Про це повідомили 22 грудня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Усіх, хто володіє будь - якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, прохання повідомити на оперативну лінію 102 або у найближче відділення поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 грудня о 17.45 у селі Трійця Радехівського району на автодорозі "Буськ - Берестечко". Як попередньо встановили правоохоронці, невідомий водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на 60-річного пішохода та втік з місця події. З травмами, отриманими внаслідок ДТП, постраждалого місцевого мешканця госпіталізували.

За фактом слідчі територіального відділення поліції, за процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться комплекс оперативно - розшукових заходів, правоохоронці встановлюють особу водія, який скоїв ДТП, та місце знаходження автомобіля.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ