Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині під час конфлікту чоловік смертельно поранив знайомого

Як інформують у Відділі комунікації поліції Львівської області, на Львівщині під час конфлікту чоловік смертельно поранив знайомого.

У Червоноградський відділ поліції 12 січня надійшло повідомлення про те, що на вулиці Купчинського у Червонограді на тротуарі було виявлено тіло чоловіка без ознак життя з пораненням шиї.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 30-річний місцевий мешканець. Також встановлено, що у той день він розпивав спиртне з двома знайомими. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого 39-річний мешканець Червонограда наніс товаришу удар ножем у шию. Внаслідок поранення чоловік помер до приїзду медиків.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі  на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні цього злочину - він затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ