Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині під час конфлікту старший брат вдарив молотком по голові молодшого

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який вдарив свого брата молотком по голові. Про це повідомили у Поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Повідомлення про пацієнта, доставленого до одного з медичних закладів у Яворівському районі з діагнозом, зокрема «закрита черепно-мозкова травма, перелом лобної кістки та носа», надійшло у поліцію 30 серпня близько опівночі. До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі та співробітники інших підрозділів Яворівського районного відділу поліції.

Правоохоронці встановили особу пораненого – 61-річного мешканця одного з сіл району. Також встановлено, що того вечора між ним та його рідним братом, віком 63 роки, виник конфлікт, під час якого старший брат завдав молодшому удару молотком по голові, спричинивши тяжке тілесне ушкодження. Брати тривалий час перебували у неприязних стосунках.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Яворівської окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ