Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Львівщині помер ветеран АТО – уродженець Самбірського району

Самбірська районна державна адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті учасника АТО Івана Буци.

Горить свіча і пам’яті сльоза
Додолу з неї краплями стікає. 
Земля ридає, плачуть небеса, 
Героїв Україна пам’ятає…
Б.Пісний

Солдат - десантник Іван Буца народився у селі Заріччя Самбірського району Львівської області. З бойовими побратимами захищав Сапун гору, аеропорти, був в інших гарячих точках. Отримав серйозне поранення обличчя. Лікувався у Харкові, потім у Львівському військовому госпіталі. Через підірване здоров’я змушений був звільнитись із улюбленої йому вісімдесятки, в якій проходив строкову службу.

18 березня 2016 року на сесії Воютицької сільської ради контрактнику 80 аеромобільної бригади Івану Буці присвоєно звання «Почесний громадянин села Воютичі».

Нагадаємо, що із с. Воютичі чотири майже ровесники та однокласники були в АТО. Живим повернувся Іван Буца. На Сході під час захисту територіальної цілісності України загинули його односельці десантник Ігор Добровольський, сапер Ігор Бжостовський та наймолодший нацгвардієць Іван Попіль.

На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить щиро поділяємо Ваше горе, разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі.

Нехай земля Йому буде пухом!

Вічная пам’ять!

Також, як повідомили Гал-інфо у відділі з питань іформаційної політики та зв’язків з громадськістю Самбірської міської ради, 1 травня  виповнилося б 31 рік Юрію Васильовичу Кузьо, уродженцю  м. Самбір, який навчався в СШ №8, згодом закінчив ПТУ № 24. Був мобілізований 19.05.2014 року. Спочатку був закріплений при в/ч  м. Яворів, а потім при в/ч м. Мукачево. В зоні АТО перебував близько 1 місяця в м. Краматорську. Помер 30.08.17р. – під час проходження військових зборів. Попередня причина смерті – «раптова смерть».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ