Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Львівщині попрощалися з Героєм України Іваном Бутимом

В останній день літа всім селом зустрічали Модричі тіло новопреставленого воїна Івана Бутима, котрий поліг за волю та незалежність України під Бахмутом. Про це повідомили у пресслужбі Трускавецької Міської Ради.
Фото: Трускавецька міська рада

Прощання відбулось спочатку в батьківській оселі, а потім в церкві. Та всім селом провели Івана на місце вічного спочинку.

23 квітня Іванові виповнилось 34 роки, це буде його останній день народження. На той момент він вже був призваний до війська – повістку отримав на роботі (працював на заводі «Леоні»). Служив гранатометником 1 десантно-штурмового відділення 2 десантно-штурмового взводу 4 десантно-штурмової роти 1 десантно-штурмового батальйону військової частини А0284. Ворожа куля обірвала Іванове життя біля с. Іванівське Бахмутського району Донецької області якраз на День Незалежності України.

Підтримати маму, тата, брата і всю Іванову родину прийшли бойові побратими, представники влади, односельчани. Катафалк з тілом загиблого Героя на колінах зустрічали від в`їзду в Модричі та Трускавецьку територіальну громаду аж до батьківської хати. У рідних стінах парастас за новопреставленим Героєм відслужили п’ятеро священиків, після чого на руках тіло понесли до церкви святого великомученика Димитрія, де звершено панахиду, чин останнього цілування та останнього прощання з Іваном.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ