Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині повідомили про підозру водію, який спричинив смертельну ДТП

На Львівщині слідчі повідомили про підозру водію, який спричинив смертельну ДТП. Про це повідомили 24 червня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Підозрюваний порушив правила безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть одного з потерпілих, а також тяжкі тілесні ушкодження та ушкодження середнього ступеня тяжкості - іншим.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 червня 2018 року на трасі "Київ-Чоп".

Як встановили правоохоронці під час досудового розслідування, водій автомобіля "Opel Vectra", 40-річний мешканець міста Золочів, рухаючись автодорогою "Київ – Чоп" в напрямку до міста Києва, порушив вимоги Правил дорожнього руху, перевищив дозволену швидкість руху та на нерегульованому перехресті з автодорогою "Львів - Тернопіль" скоїв зіткнення з автопоїздом "VOLVO FN".

Внаслідок ДТП один з пасажирів "Opel Vectra" отримав тілесні ушкодження, що спричинили його смерть. Ще один пасажир отримав тяжкі тілесні ушкодження, інший – ушкодження середньої тяжкості, що спричинили тривалий розлад здоров’я.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, повідомили водію "Опеля" про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ