Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині правоохоронці викрили працівницю банку, причетну до заволодіння коштами клієнтів

На Львівщині правоохоронці викрили працівницю банку, причетну до заволодіння коштами клієнтів, - Відділ комунікації поліції Львівської області за матеріалами Управління захисту економіки у Львівській області.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з слідчими Галицького відділу поліції та за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 викрили старшого спеціаліста по обслуговуванню клієнтів одного із банків Львівщини, причетну до привласнення близько трьохсот тисяч гривень клієнтів банку.

Правоохоронці встановили, що 55-річна фінансистка впродовж 2017 року створила та засвідчила своїм підписом завідомо неправдиві заяви клієнтів банку на видачу готівки з їх депозитних рахунків.

Надалі у касі фінансової установи, без участі клієнтів, зловмисниця зняла та привласнила кошти на загальну суму у 275 тисяч гривень.  

Фінансистці повідомлено про підозру у скоєнні правопорушень, передбачених ч.3 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України.

Максимальне покарання, що загрожує зловмисниці - обмеження волі на строк до  п'яти  років або  позбавлення  волі  на  строк  до восьми років  з  позбавленням права  обіймати  певні  посади  чи  займатися  певною діяльністю на строк до трьох років

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ