Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині прикордонник намагався налагодити канал контрабанди цигарок

На Львівщині співробітники підрозділів внутрішньої безпеки Держприкордонслужби з працівниками ДБР та військової прокуратури Західного регіону затримали "перевертня" у майорських погонах.
Фото: Держприкордонслужба

За ініціативою підрозділів внутрішньої безпеки Держприкордонслужби було розпочате досудове розслідування. У рамках цього розслідування затримали офіцера-прикордонника, який з травня 2020 року попав під скорочення та перебував в розпорядженні. Затриманий намагався за допомогою 700 $ хабаря схилити до протиправної діяльності свого колегу – керівника одного з відділів прикордонної служби. На ділянці цього відділу хабародавець планував контрабандою переправляти в Польщу сигарети. Злочинця затримали на автозаправці поблизу міста Рава-Руська ʺна гарячомуʺ – в момент передачі неправомірної вигоди іншому прикордоннику.

Після затримання хабародавець поскаржився на стан здоров’я і машиною швидкої допомоги був доставлений у шпиталь, де перебуває під охороною. Сьогодні слідчим ДБР хабародавцю оголошено підозру у вчиненні злочину. Зауважимо, що ч.3 ст. 369 Кримінального кодексу України, яку інкримінують затриманому, передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ