Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині псевдоподатківці видурюють гроші у підприємців

На Львівщині діють шахраї, які видають себе за працівників Державної фіскальної служби, повідомили у ГУ ДФС у Львівській області.

Як повідомили у ГУ ДФС, з телефонного номера 050-826-90-67 або 050-826-97-54 платникам податків надходять дзвінки провокаційного і протиправного характеру нібито від керівника ГУ ДФС у Львівській області. 

Такими діями зазначені особи не лише злочинним способом заволодівають коштами громадян, а й підривають довіру до держави та її виконавчих органів, зазначили податківці. 

Як сказано в повідомленні, ГУ ДФС у Львівській області неодноразово інформувало про намагання здійснити шахраями псевдоперевірок суб’єктів господарювання. 

Такі «перевіряючі» зазвичай не мають жодних дозвільних документів і, як правило, навіть не намагаються письмово зафіксувати ймовірне порушення податкового законодавства. 

"У будь якому випадку переконайтесь, що Вам дійсно телефонує працівник фіскальної служби – попросіть його назватися та зателефонуйте на його робочий телефон. 

У жодному разі не сплачуйте кошти на запропонований Вам по телефону «бюджетний» рахунок. 
Не сплачуйте кошти у бюджет поспіхом. З’ясуйте достовірність реквізитів рахунку на сайті ГУ ДФС у Львівській області або самостійно передзвоніть у відділ обліку платежів. 

Ви можете допомогти виявити шахраїв фіксуючи такі злочинні дії та повідомляючи про такі факти правоохоронні органи та органи фіскальної служби. 

Одночасно зазначаємо, що про неправомірні дії або бездіяльність, можливі корупційні правопорушення посадовими особами органів ДФС можна цілодобово повідомляти за телефоном 0800-501-007 (напрямок «4») на гарячу телефонну лінію «Пульс», а також за телефоном 297-36-09.", - йдеться в повідомленні. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ