Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині спіймали чоловіка, який розповсюджував комуністичну символіку

1/3
За процесуального керівництва прокурорів Жовківської окружної прокуратури повідомили про підозру 39-річному мешканцю Львівського району за фактами поширення та публічного використання символіки комуністичного тоталітарного режиму (ч. 1 ст. 436-1 КК України).

Про це інформує пресслужба Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, фігурант під псевдонімом за допомогою публічного облікового запису у забороненій в Україні соціальній мережі "Вконтакте" розміщував публікації із ознаками пропаганди комуністичного тоталітарного режиму та зображення комуністичної символіки.

Слідчі дії тривають, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими відділення поліції №1 Львівського РУП №1 ГУ НП у Львівській області, за оперативного супроводу Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України.

Довідково зазначимо, що санкція ч. 1 ст. 436-1 КК України передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без такої.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ