Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині судитимуть ще чотирьох "ухилянтів" від мобілізації

У Львівській області під суд підуть четверо мешканців різних регіонів України - чоловіки призовного віку, які намагались виїхати до Республіки Польща через митний перехід "Угринів", які надали інспекторам прикордонної служби підроблені документи.

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Дізнавачі сектору дізнання відділення поліції №2 Червоноградського районного відділу поліції завершили досудові розслідування у чотирьох кримінальних провадженнях, відкритих за ч. 5 ст. 27 ч. 1 ст. 358 (Пособництво у підробленні офіційного документа) Кримінального кодексу України та за ч. 4 ст. 358 (Використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України та скерували обвинувальні акти на розгляд суду. 

Як з'ясували правоохоронці, 19-річний мешканець Черкаської області, житель Харкова віком 34 роки, 30-річний житель Чернігова та киянин віком 36 років надали свої анкетні дані для виготовлення підроблених документів з метою отримання права на виїзд за межі України у період дії воєнного стану та звільнення від мобілізації на службу до Збройних Сил України.  

Ці підроблені документи у березні-квітні чоловіки пред’являли інспекторам прикордонної служби на переході "Угринів" під час спроб перетину державного кордону України з Республікою Польща. В усіх випадках прикордонники виявили, що документи мають ознаки підроблення та повідомили про це поліцейських.  

Максимальне покарання, що загрожує обвинуваченим – обмеження волі терміном до двох років. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ