Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині судитимуть зловмисника, який викрав автомобіль

На Львівщині судитимуть зловмисника, який викрав автомобіль у мешканця області. Про це повідомили 10 березня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

До поліції надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл Яворівського району про те, що у Львові на вулиці Пулюя було викрадено його автомобіль "Шевроле Лачетті".

До розшуку транспортного засобу були залучені співробітники всіх підрозділів поліції Львівщини,  орієнтування на автомобіль були  розіслані по всіх  областях  України.

Невдовзі  правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до викрадення автомобіля, раніше судимого 36-річного львів’янина. Також було встановлено, що зловмисник встиг продати транспортний засіб. Поліцейські розшукали легковик  в місті Херсон та повернули власнику.  

Слідчі територіального відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті  – до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування завершене, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

"Вдячний  всім співробітникам відділу поліції №3 Львівського районного управління Львівського районного управління поліції за те, що повернули мені авто. Особлива подяка старшому лейтенанту поліції Назарію П’ятаку та капітану поліції Зоряні Годлик, які виїжджали в Херсон для проведення слідчих  дій та вилучення автомобіля", - зазначив потерпілий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ