Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині троє неповнолітніх вкрали 25 м мідного кабелю

На Львівщині троє неповнолітніх причетні до крадіжки. Поліцейські вилучили у них речові докази, відкрито кримінальне провадження, - відділ комунікації поліції Львівської області.

В Кам’янка-Бузький відділ поліції 9 травня надійшло повідомлення про те, що в одному з селищ району зі складського приміщення місцевого підприємства було викрадено 25 метрів мідного кабелю, призначеного для зварювання.

Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетні троє місцевих хлопців віком 15-17 років, один з яких наразі перебуває під слідством за скоєння іншого правопорушення.

Зловмисники пошкодили стіну і проникли всередину приміщення. Мідний дріт вони мали намір переплавити та здати в пункт прийому металобрухту.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі. Поліцейські перевіряють причетність зловмисників до скоєння інших злочинів, проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ