Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині мотоцикл злетів у кювет: водій та пасажир у лікарні

На Львівщині мотоцикл перекинувся у кювет – водій та пасажир госпіталізовані. Про це повідомили 2 червня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Дорожньо-транспортна пригода сталась 1 червня о 17.45 на автодорозі "Мостиська-Самбір-Борислав" між селами Уріж та Нагуєвичі Дрогобицького району. Як попередньо встановили правоохоронці, 30-річний мешканець одного з сіл району не впорався з керуванням мотоциклом "Ямаха", виїхав на узбіччя та перекинувся у кювет. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження мотоцикліст та його пасажир, на рік старший за нього, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

За фактом слідчі територіального підрозділу відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Кількість водіїв двоколісних транспортних засобів на дорогах постійно зростає, відповідно – зростає кількість дорожньо-транспортних пригод з їх участю. Під час ДТП водії двоколісних транспортних засобів отримують травми, інколи - несумісні з життям, а головною причиною аварій є порушення учасниками дорожнього руху вимог дорожніх правил. Тому, будьте уважними, неухильно дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкості та постійно слідкуйте за дорожньою обстановкою. Бережіть життя та здоров’я – своє та оточуючих.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ