Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині викрили мережу нелегальних товарних бірж, які торгували лісом

На початку жовтня 2021 року до Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції звернулась Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку щодо незаконної діяльності окремих товарних бірж, які всупереч встановленим законодавством нормам здійснювали професійну діяльність з організації торгівлі продукцією без отримання ліцензії.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Слідчі Головного слідчого управління Національної поліції спільно з оперативниками Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції виявили понад 10 товарних бірж у різних областях країни, які працювали незаконно і здійснювали на своїх майданчиках торги лісопродукцією. Усі отримані кошти від проведення операцій ішли виключно до «кишені» власників. 

На підставі ухвал суду поліцейські здійснили санкціоновані обшуки в офісах товарних бірж на територіях Вінницької, Сумської, Волинської, Житомирської, Рівненської, Львівської, Закарпатської областей та у місті Києві. Вилучили господарську документацію, печатки, «чорнові» записи, гроші, а також накладено арешти на рахунки товарних бірж.

Кримінальне провадження відкрили за статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, процесуальне керівництво здійснюється прокурорами Офісу Генерального прокурора.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ