Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині викрили шахраїв, які привласнили паперу на 130 тисяч гривень

фото - пресслужба Нацполіції Львівської області
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області
1/2
20 листопада з заявою про скоєння злочину до поліції звернувся представник однієї з львівських фірм, яка спеціалізується на торгівлі паперовими виробами.

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

За словами заявника, їхнє підприємство реалізувало партію паперу формату А4 вартістю 130 тисяч гривень клієнтам з міста Києва і для його перевезення вони найняли водія з власним вантажним автомобілем, якого знайшли за оголошенням у мережі Інтернет. Проте львівська фірма і не підозрювала, що стала жертвою шахрайської схеми,  в рамках якої зловмисники скерували їхній товар до іншого місця, де реалізували третім особам, і привласнили собі кошти. 

У зв'язку з цим слідчі Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від трьох до восьми років.

У розкритті злочину брали участь слідчі та оперативники кримінальної поліції Львівського районного управління поліції №1, а також оперативники карного розшуку поліції Львівщини.

Правоохоронці з'ясували, що організатором злочинної схеми є 42-річний мешканець Житомирської області. За силової підтримки спецпризначенців поліції Львівщини правоохоронці здійснили санкціоновані обшуки у Київській та Житомирській областях, під час яких правоохоронці виявили та вилучили речові докази причетності зловмисника до вчинення кримінального правопорушення.

Досудове розслідування триває. Поліцейські встановлюють обставини скоєння злочину, спільників організатора схеми та його причетність до вчинення інших правопорушень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ