Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині викрили зловмисників, які виготовляли та продавали наркотики

Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
1/2
На Львівщині правоохоронці викрили злочинну групу, учасники якої причетні до виготовлення та розповсюдження наркотиків і психотропів. Про це повідомили 7 травня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Зловмисників, мешканців Стебника, Трускавця та Дрогобича віком 33, 39 та 45 років, викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області спільно зі слідчими відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективами) слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, зловмисники організували злочинну схему виготовлення та реалізації наркотичних засобів та психотропних речовин, зокрема, "амфетаміну" та "канабісу" на території Львівської області.

6 травня правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцями проживання зловмисників, а також у гаражних приміщеннях та в автомобілях, під час яких виявили та вилучили речовини, схожі на "канабіс" та "амфетамін", засоби для їх виготовлення та фасування, прекурсори, нарковмісні таблетки "субутекс", а також чорнові записи та грошові кошти, вторговані від незаконної діяльності. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження. Обшуки проводились за силової підтримки бійців батальйону особливого призначення поліції Львівщини.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. 

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Волині у зловмисника виявили "траву" і галюциногенні гриби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ