Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Львівщині загинула дитина внаслідок ДТП

На Яворівщині унаслідок ДТП загинув 10-річний хлопчик. Водій авто та 19-річна пасажирка постраждали та були госпіталізовані.

Як повідомляють у поліції, аварія сталася 14 липня близько 16:20 год. на автодорозі між селами Дрогомишль та Нагачів Яворівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Шкода Октавія», 51-річний житель району, не впорався з керуванням та виїхав на ліве узбіччя, де зіткнувся з металевим відбійником.

Внаслідок ДТП неповнолітній пасажир «Шкоди», 10-річний мешканець району, від отриманих травм загинув на місці події. Ще одна пасажирка, 19-річна жителька району, а також водій отримали травми різної важкості та були госпіталізовані.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ