Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

На Львівщині затримали водія, що у жовтні збив трьох підлітків

На Львівщині правоохоронці затримали водія, котрий збив чотирьох підлітків на тротуарі та втік з місця події. Дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої були травмовані п’ятнадцятирічний та троє чотирнадцятирічних хлопців, трапилась 6 жовтня у Бориславі, повідомили у Відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Нагадаємо, 6 жовтня о 16.50 у Бориславі водій автомобіля Мазда, рухаючись з високою швидкістю, не впорався з керуванням, виїхав на тротуар, де здійснив наїзд на чотирьох хлопців. З травмами різної важкості підлітки були госпіталізовані. Водій, залишивши автомобіль на місці дорожньо-транспортної пригоди, втік.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які керують транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 «Водій автомобіля Мазда, 36-річний мешканець Борислава, був оголошений у розшук. Після тривалих пошуків, правоохоронці встановили місцеперебування водія, а 18 січня він був затриманий працівниками Бориславського відділення поліції», - розповів начальник Дрогобицького відділу поліції підполковник поліції Мирон Карапата.

Суд обрав для зловмисника міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ