Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали викрадача мотоцикла «Сузукі»

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який незаконно заволодів чужим мотоциклом. Про це Гал-інфо повідомили в пресслужбі Поліції Львівщини.

За скоєне 19-річному мешканцю Стрийського району загрожує до п’яти років позбавлення волі.

28 серпня до поліції надійшло повідомлення від мешканця Сокаля про те, що невідомий викрав його мотоцикл «Сузукі».

Як встановили слідчі Червоноградського районного відділу поліції, близько 14.00 невідомий чоловік під приводом купівлі незаконно заволодів транспортним засобом заявника та втік на ньому, нанісши потерпілому матеріальну шкоду на суму майже 2,5 тисячі доларів США.

Орієнтування на транспортний засіб були надіслані у всі територіальні підрозділі поліції Львівщини. Близько 17.00 оперативники карного розшуку поліції Львівщини спільно із співробітниками Стрийського районного відділу поліції та патрульними поліцейськими виявили викрадений мотоцикл на заправці в одному з сіл Стрийського району.

Також правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до незаконного заволодіння, 19-річного жителя Стрийського району. Його затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Слідчі Червоноградського районного відділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ