Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині зловмисник двічі обікрав колишню співмешканку

На Дрогобиччині зловмисник ошукав та двічі обікрав свою колишню співмешканку. Максимальне покарання, яке загрожує чоловікові, - позбавлення волі на строк до п’яти років. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Працівники Дрогобицького відділу поліції скерували до суду кримінальне провадження за двома фактами крадіжки та вчинення шахрайських дій.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 26-річний житель міста Борислав, раніше неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів, 5 та 28 лютого викрав у своєї колишньої співмешканки золоті вироби та електротовари на загальну суму 5 590 гривень.

Крім цього, зловмисник ще й ошукав жінку. Він взяв у неї мобільний телефон під приводом здійснення дзвінка до своєї сестри і пішов з приміщення, не повернувши його.

Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. 

Дрогобицький міськрайонний суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту терміном на два місяці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ