Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Миколаївщині затримали браконьєрів з уловом на майже 160 тис. грн

В рамках проведення операції "Кордон-2019" прикордонники продовжують активні заходи з підтримання належного режиму на ділянках відповідальності. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ДПСУ.
В Миколаївський області браконьєр "нарибалив" на 160 тисяч гривень. Фото: ДПСУ

Так, у ніч на 25 вересня, за інформацією оперативних підрозділів Азово-Чорноморського регіонального управління, прикордонники Херсонського загону спільно з представниками Миколаївського рибоохоронного патруля на узбережжі Бейкуської затоки виявили громадянина України, який порушив прикордонний режим на маломірному плавзасобі без бортових номерів.

Крім того правоохоронці встановили факт незаконного вилову водних ресурсів забороненими знаряддями лову – трьома сітками. На момент затримання порушник вже встиг достатньо наловити риби різних порід (кефаль, бичок, пузанок, окунь) аби завдати збитків державі на суму майже 160 тисяч гривень.

По факту виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 249 ККУ ʺНезаконне заняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промисломʺ, прикордонники направили повідомлення до Нацполіції, а також притягнули чоловіка до  адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму.

Риба, плавзасіб та сітки вилучені представниками рибоохоронного патруля.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Одещині затримали браконьєрів з уловом майже на 90 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ