Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Прикарпатті викрили двох чоловіків, які хотіли вбити місцевого бізнесмена

фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
1/2
В Івано-Франківську правоохоронці запобігли замовному вбивству місцевого підприємця.

Про це інформує поліція Івано-Франківської області.

5 серпня приблизно о 22:30 в Івано-Франківську патрульні поліцейські зупинили автомобіль та під час його поверхневої перевірки на задньому сидінні виявили зброю, пакети із пластиковими пляшками, наповненими легкозаймистою рідиною, GPS-трекер та два комплекти номерних знаків. Водія та пасажира затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Проведеними заходами оперативники управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області з’ясували, що 26-річний уродженець Республіки Білорусь і 29-річний мешканець Києва планували вбити місцевого підприємця. Саме для цього вони приїхали до регіону. Під час санкціонованих обшуків за місцями мешкання затриманих поліцейські вилучили докази, які свідчать про ретельну підготовку до злочину.

Слідчі слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області вже повідомили про підозру обом чоловікам за готування до умисного вбивства на замовлення за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 14, п. 11 п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України) та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 263 КК України).

Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Тривають слідчі дії та оперативно-пошукові заходи, спрямовані на встановлення замовників убивства та інших осіб, які можуть бути причетні до його підготовки. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ