Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Рівненщині затримали військового, що торгував вибухівкою

Військова прокуратура Західного регіону спільно з іншими правоохоронними органами припинила незаконний збут бойових припасів та вибухових речовин, повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

27 липня 2015 року військовою прокуратурою Рівненського гарнізону Західного регіону України спільно з працівниками відділу по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією УСБУ в Рівненській області та Головного управління військової контррозвідки Служби безпеки України, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовано факт збуту військовослужбовцем однієї з військових частин викрадених ним же цілого арсеналу бойових припасів та вибухових речовин: 1,6 кг тротилу, 1 гранати РГД-5, 10 запалів до тротилових шашок, 60 бойових патронів калібру 5.45 та 116 холостих патронів калібру 7.62.

Цього ж дня правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 410 (викрадення бойових припасів та вибухових речовин), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження з бойовими припасами, вибуховими речовинами) КК України, а також обрання стосовно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ