Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Стрийщині чоловік травмував сокирою рідного брата, коли той спав

1 грудня, приблизно об 11:30, на оперативну лінію "102" надійшло повідомлення про те, що в житловому будинку в одному з сіл Стрийського району виявили 55-річного чоловіка, який там мешкає, з важкими травмами.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчі, криміналісти та кінологи поліції Львівщини, а також слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції.

Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 57-річний рідний брат потерпілого, житель Нового Роздолу. Того дня, приблизно об 11:00, зловмисник підійшов до чоловіка, який спав на ліжку, і завдав йому ударів сокирою по голові та руці, після чого втік. Потерпілого доставили до лікарні, де за його життя борються медики.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 - ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі терміном від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ