Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Стрийщині викрили розповсюджувача "марихуани"

Оперативники кримінальної поліції спільно зі слідчими та іншими співробітниками Стрийського районного відділу поліції викрили місцевого 66-річного мешканця на збуті "марихуани".
фото - пресслужба Нацполіції

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Після комплексу оперативних заходів правоохоронці здійснили зокрема санкціонований обшук у помешканні зловмисника, де виявили та вилучили 128 рослин конопель, речовину рослинного походження, ззовні схожу на "марихуану", гроші, вторговані від незаконної діяльності, а також інші речові докази. Усе вилучене скерували на експертне дослідження. 

Встановлено, що чоловік, якого неодноразово притягували до кримінальної відповідальності, зокрема, за злочини, пов’язані з наркотиками та за умисне вбивство, розповсюджував заборонені речовини серед мешканців Стрийського та сусідніх районів. 

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ