Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Сумщині вітчим зґвалтував 8-річну падчерку

Поліція Сумської області оголосила 35-річному чоловіку підозру у зґвалтуванні 8-річної падчерки. Про це сьогодні, 26 липня, повідомила прес-служба Нацполіції.

Інформація про те, що 8-річна дитина ймовірно стала жертвою сексуальних дій з боку свого колишнього вітчима, до поліції надійшла від працівників соціальної служби у справах неповнолітніх.

Правоохоронці залучили до перевірки спеціалістів судмедекспертизи і ті підтвердили факт насилля.

Попередньо було встановлено, що у січні поточного року, 35-річний чоловік кілька разів скоював дії сексуального характеру стосовно падчерки.

«Наприкінці січня чоловік був засуджений до 6 місяців позбавлення волі за скоєння крадіжок і весь цей час він перебував у пенітенціарному закладі, - коментує Дмитро Отставних, начальник Лебединського відділення поліції. - Що стосується матері, то рішенням суду її кілька місяців тому позбавлено батьківських прав за ухилення від своїх обов‘язків по вихованню та догляду за дитиною, саму ж дівчинку передано до патронатної сім‘ї.  Саме тоді малеча й зізналась, що стала жертвою сексуального насилля з боку дорослого чоловіка».

Зловмисник тільки сьогодні звільнився з місць позбавлення волі за вчинення крадіжок і одразу отримав підозру у скоєнні злочину, передбаченого  ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ