Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Тернопільщині поліцейські знайшли в зупиненій автівці наркотики та зброю

На Тернопільщині співробітники Борщівського відділення поліції зупинили автомобіль жителя місцевої громади за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки правоохоронці виявили у пасажира речовину, схожу на наркотичну
фото - Досьє 102

Про це інформує пресслужба Тернопільської Нацполіції.

Під час спілкування з водієм авто поліцейські помітили, як пасажир помітно нервує та поводиться підозріло. Така поведінка чоловіка була небезпідставною – при поверхневій  перевірці у нього виявили  згорток з речовиною, схожою на наркотичну.

Також під час огляду автомобіля поліцейські знайшли в салоні металевий предмет, зовні схожий на кастет. Знахідка належала власнику транспортного засобу – 27-річному жителю Борщівської міської громади.

Заборонені предмети направлено на проведення експертизи в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Відомості за обома фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань  за частиною 2  статті 263 ККУ ( носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволом) та частиною 1 статті 309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ