Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На вічну пам'ять про 21-річного бійця АТО Андрія Добровольского з Івано-Франківська

У п’ятницю, 17 листопада, загинув 21-річний боєць АТО Андрій Добровольский з Івано-Франківська. Він служив у 10-й гірській штурмовій бригаді 8-го батальйону. Про це повідомила волонтер "Госпітальєрів" Аулісі Котик у Facebook, - пише РБК-Україна.

"У нас страшна новина. На лінії фронту загинув наш земляк. Андрій Добровольський, 1996 р.н. Подробиці про поховання Героя згодом. Співчуття рідним, близьким, побратимам, усім українцям!" – написала вона.

Хлопець загинув на Світлодарській дузі. Волонтер Назар Приходько опублікував у Facebook його світлину. "Був добрим і щирим... Спочивай з миром, Герой! Вічна Слава Тобі!" – пише Приходько.

"Проклята Світлодарська дуга.. Загинув від ворожої кулі Побратим з нашої бойової позиції, Андрій Добровольський. Молодий, щирий, життєрадісний. Прошу усіх небайдужих про молитву. Вічная тобі пам'ять, брате", - згадує героя побратим Віктор Пазух в групі Калушер Times.

Користувачі зазначають, що в Андрія залишилася молода дружина Оксана. Свого часу в своєму профілі у Facebook Добровольский виклав знімок з весілля. Вдова загиблого також виклала на своїй сторінці знімок Андрія зі свічкою.

styler.rbc.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ