Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині курсанта підозрюють у торгівлі психотропами

За процесуального керівництва Волинської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру курсанту військової академії за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконного збуту психотропних речовин (ч.2 ст.307 КК України).

За даними слідства, 23-річний старший солдат налагодив у Володимирському районі на Волині канал постачання психотропної речовини «PVP». Правоохоронці задокументували декілька таких фактів. Про це повідомили в пресслужбі Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Встановлено, що кристалічну речовину він купував у невідомої особи, розфасовував у zip-пакети та систематично продавав клієнтам неподалік зупинки громадського транспорту. За свої послуги отримував грошові кошти, які коливались від 1000 до 4 000 гривень.

Викрили курсанта цьогоріч, 30 листопада, у м. Нововолинськ – під час чергової незаконної оборудки. Його затримали у порядку ст.208 КПК України.

Наразі йому обрано запобіжний захід.

Досудове розслідування здійснюють слідчі районного відділу поліції Головного управління Нацполіції у Волинській області за оперативного супроводу управління боротьби із наркотиками.

Довідково: санкція статті передбачає від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ