Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині молода дівчина вбила свою дитину та викинула її у колодязь

На Волині 22-річна дівчина вбила свою 10-місячну дитину та викинула її у колодязь. Тепер їй загрожує до 15 років ув'язнення. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Волинській області.

5 червня до чергової частини Любомльського відділу поліції звернувся 29-річний житель села Підгородне. Чоловік повідомив, що у його 22-річної дружини працівники соціальних служб забрали їхнього десятимісячного сина. Інформацію чоловік попросив перевірити.

Слідчо-оперативна група Любомльського відділу поліції та наряд сектору реагування патрульної поліції виїхали в село Підгородне. На місці поліцейські встановили: в ніч на 5 червня 22-річна жінка не могла заспокоїти сина, який плакав. Для того, щоб вгамувати його, жінка кинула дитину на підлогу. Внаслідок удару хлопчик отримав травму та загинув. Після цього вона викинула в колодязь тіло дитини на подвір’ї своєї знайомої.

На місце події викликали рятувальників, які і дістали тіло дитини. Згідно з висновком судово-медичного експерта причиною смерті став набряк головного мозгу та крововилив.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Жінку поліція затримала в порядку ст. 208 КПК України. Їй загрожує до п'ятнадцяти років ув’язнення або довічне позбавлення волі. Триває досудове слідство під час якого будуть з’ясовані усі обставини злочину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ