Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині пенсіонер декілька місяців ґвалтував 7-річну дівчинку

На Волині перед судом постане 63-річний пенсіонер, який декілька місяців ґвалтував у гаражі дитину, батько котрої був на заробітках.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це повідомив власкор Гал-інфо.

За інформацією поліції, злочин стався улітку 2021 року, поки батько постраждалої дитини був на заробітках. Чоловік лишив доньок під наглядом сестри, тож про сам злочин стало відомо лише після повернення батька. 

За словами речниці Волинської обласної прокуратури Наталки Мурахевич, Володимир-Волинська окружна прокуратура вже скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про зґвалтування 7-річної дівчинки та вчинення щодо неї розпусних дій (ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156 КК України) 63-річним жителем селища Благодатне.

«Слідство встановило, що з червня по серпень 2021 року пенсіонер неодноразово глумився над дитиною в себе в гаражі. Подальшу долю волинянина вирішуватиме суд», - зауважила Наталка Мурахевич.

Довідково: 

Санкцією ч. 4 ст. 152 КК України за зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди, передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ