Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині за доведення 13-річного хлопця до самогубства судитимуть його батька

Подія трапилась в травні минулого року у Володимирському районі.

Слідчі на Волині завершили досудове розслідування стосовно чоловіка, підозрюваного у доведенні 13-річного сина до самогубства.

Про це повідомили у поліції Волинської області.

Подія трапилась в травні минулого року у Володимирському районі. За інформацією правоохоронців, доведений до відчаю через постійні утиски з боку батька 13-річний хлопець вчинив самогубство шляхом повішення.

"Співробітники поліції почали ретельно вивчати обставини події. Фігурант примушував сина відчувати образу, страх, провину та нікчемність, через що хлопець отримав психологічні травми, які заважали йому розвиватись. Він контролював його поведінку та думки, обмежував в будь-яких підліткових розвагах, завантажував роботою та нерідко наносив побої. Тотальні обмеження, залякування релігійного змісту, примус до покори та фізичної праці настільки вплинули на емоційний стан хлопця, що він бачив лише один вихід з ситуації – вчинення самогубства, що і скоїв", – йдеться у повідомленні.

Чоловікові оголосили підозру в доведенні до самогубства неповнолітньої особи (ч. 3 ст. 120 ККУ). Підозрюваному загрожує позбавлення волі від 7 до 10 років. Наразі досудове розслідування завершено, кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ