Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Закарпатті матір хотіла незаконно вивезти доньку до Італії

Незаконному вивозу неповнолітньої жительки Чернівців до краї ЄС завадили прикордонники Чопського загону. Про це сьогодні, 19 січня повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.
фото з інтернету

Так, учора в пункт пропуску «Тиса» на виїзд з України прибула наша співвітчизниця, яка разом з 15-річною донькою прямувала до Італії. На прикордонний контроль, разом з паспортами жінка пред’явила заяву батька про згоду на вивіз дитини за кордон, засвідчену консульством України у Мілані.

Проте під час додаткового вивчення документів прикордонники встановили, що надана заява є недійсною, оскільки була отримана у незаконний спосіб. Як з’ясувалось, на момент надання згоди батько дівчинки перебував на території України.

За даним фактом охоронці кордону надіслали до Ужгородського відділу поліції у Закарпатській області повідомлення про виявлення можливого кримінального правопорушення за ст.358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Матір з донькою передано представників Національної поліції для надання пояснень та проведення подальших слідчих дій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ