Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Закарпатті викрили канал незаконної переправи через держкордон

​На Закарпатті правоохоронці попередили спробу незаконної переправи через держкордон групи чоловіків призовного віку. Про це повідомили в пресслужбі поліції Закарпатської області.

У ході проведення спільних заходів поліцейські, співробітники СБУ та прикордонники встановили, що в області зловмисники готують нелегальну переправу через держкордон чоловіків призовного віку. 

Для попередження злочину було вжито ряд оперативних дій, в результаті яких, вчора, близько 21-ої години у селі Грушево правоохоронці зупинили трьох закарпатців. Чоловіки саме готувалися переправити через зелений кордон до Румунії трьох своїх клієнтів призовного віку із Сум, Чернігова та Ужгорода. 

За попередньо узгодженою схемою 39-річний мешканець Грушева на своєму авто «Volvo» мав доправити клієнтів до лінії «зеленого кордону», де їх мали зустріти інші двоє спільників - 32-річний мешканець Грушева та 55-річний житель Нижньої Апші.  

В подальшому двоє останніх мали забезпечити безперешкодний перетин чоловіками кордону. Свої послуги вони оцінили в 5 500 євро з однієї особи. 

Всіх фігурантів доставлено до відділу поліції. Автівку, якою вони користувалися, вилучено та поміщено на арештмайданчик.

Слідчі кваліфікували дії зловмисників  за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України, тобто незаконне переправлення осіб через державний кордон України. 

У справі триває досудове розслідування у ході якого правоохоронці встановлять усі обставини злочину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ