Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

НАБУ просить надати докази підкупу народних депутатів

НАБУ просить надати докази підкупу народних депутатів, - прес-служба НАБУ.

У вівторок, 16 лютого, в ефірі одного з телеканалів Юлія Тимошенко, голова депутатської фракції ВО «Батьківщина» у Верховній Раді України, заявила, що народним депутатам нібито пропонували хабар, щоб вони не голосували за конкретну постанову. При цьому у заяві не було вказано прізвищ, фактів або обставин здійснення можливого корупційного правопорушення, які можуть бути перевірені Національним антикорупційним бюро України.

Також зазначаємо, що наразі пані Тимошенко не зверталась до НАБУ із заявою про вчинення вказаного або будь-якого іншого корупційного правопорушення.

Національне антикорупційне бюро закликає народних депутатів, громадських діячів та інших осіб, яким можуть бути відомі конкретні факти щодо заяви Ю.Тимошенко або будь-яких інших корупційних правопорушень, повідомляти про них НАБУ у встановленому законом порядку.

Закликаємо усіх публічних осіб бути відповідальними в оприлюдненні інформації про можливі корупційні правопорушення та в першу чергу звертатись із заявою до Бюро, а не до ЗМІ. В іншому випадку значно обмежуються можливості проведення негласних слідчих дій, збирання доказової бази тощо.

Телефон гарячої лінії НАБУ: 0-800-503-200

Адреса громадської приймальні: м.Київ, вул. В.Сурикова, 3.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ