Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Намагався втекти з краденим: на Львівщині затримали злодія

На Львівщині поліцейські затримали злодія відразу після скоєння ним крадіжки з магазину. Про це повідомили у Поліції львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

5 лютого, близько третьої години ночі на оперативну лінію 102 зателефонувала адміністраторка одного з магазинів, розташованого в селищі Підкамінь, Золочівського району та повідомила, що у торговельному закладі спрацювала тривожна сигналізація.

На місце події негайно виїхали екіпажі сектору реагування патрульної поліції, оперативники кримінальної поліції та слідчі відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції. Правоохоронці затримали зловмисника, який проник у магазин, пошкодивши одне з вікон, в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України коли він саме вийшов з приміщення та намагався втекти з викраденим товаром. Речові докази у нього вилучені.

Особу затриманого встановлено – ним виявився місцевий мешканець віком 26 років, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Золочівської прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, а також обрання для нього запобіжного заходу. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ