Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Нетверезий мотоцикліст опинився в лікарні разом з пасажиром

На Львівщині поліцейські затримали мотоцикліста, який в стані алкогольного сп’яніння здійснив ДТП. Про це повідомили у Поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Дорожньо-транспортна пригода сталася 4 серпня, близько 21.00, у селі Нижня Яблунька Самбірського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій мотоцикла «Forte», 23-річний житель одного з сіл району, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет.

Внаслідок ДТП водій мотоцикла та його пасажир, 15-річний мешканець Самбірського району, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Встановлено, що водій мотоцикла керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ