Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Один з керівників ДУ "Укрспортзабезпечення" отримав 100 тис. грн хабаря

Фото: ДБР
Фото: ДБР
Фото: ДБР
Фото: ДБР
Фото: ДБР
Фото: ДБР
1/3
Як інформує пресслужба ДБР, один з керівників ДУ "Укрспортзабезпечення" постане перед судом

Скеровано до суду обвинувальний акт відносно одного з керівників ДУ "Укрспортзабезпечення" Міністерства молоді і спорту України. Посадовець обвинувачується в одержанні неправомірної вигоди у великому розмірі (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві.

Слідством встановлено, що посадовець ДУ "Укрспортзабезпечення" одержав неправомірну вигоду в сумі 100 тисяч гривень за  безперешкодне прийняття товару - одягу у суб’єкта господарювання. Крім того, чиновник гарантував відсутність з боку установи претензійно-позовної роботи за виконання договору поставки одягу.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала прокуратура Київської області. Оперативний супровід забезпечувався ДСР Нацполіції.

У разі доведення вини, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові затримали медика, який допомагав "косити" від армії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ