Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Окупанти відпрацьовують евакуацію з ОРДЛО, бо Росія назад не впустить, - Лисенко

В ефірі "5 каналу" у програмі "Час. Підсумки дня" речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко розповів про навчальні евакуації окупантів в ОРДЛО.

"Якщо Російська Федерація хоча б протягом кількох діб не буде поставляти на окуповану територію Донбасу боєприпаси, паливно-мастильні матеріали та все інше, що їм допомагає утримуватися, і якщо наші війська виходять на кордон та хоча б один день залишаються "вікна" неконтрольованого державного кордону, за цей день і донецькі, і луганські бойовики вишмигнуть з України дуже швидко і для цього не потрібно буде активних наступальних дій робити", – зазначив Лисенко.

"Росія не впустить їх до себе, і ми це розуміємо, і вони це розуміють. Вони проводять навчання по евакуації. Наприклад, у Донецьку вони проводять навчання по евакуації автобусами командного складу. Вивозиться, наприклад, документація та все, що може бути доказами цієї гібридної війни. Розробляються і вже є розроблені маршрути вивозу сімей ватажків ОРДЛО і росіян у тому числі. Росіяни швидше це зрозуміють, їм буде подана команда. Як тільки росіяни схлинуть, Донецьк буде звільнений без застосування Збройних сил України", – додав речник.

Повну розмову дивіться на відео:

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ