Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Організаторів нелегального грального бізнесу у Городку оштрафували

Як інформує прес-служба Городоцької місцевої прокуратури, у Городоцькому районному суді призначили штраф організаторам грального бізнесу у Городку.

За участі прокурора Городоцької місцевої прокуратури 27.03.2019 Городоцьким районним судом Львівської області 31-річну жительку м. Городок Львівської області та 36-річного жителя м. Львів, які організували у м. Городок, по вул. Джерельна, незаконний гральний заклад, визнано винними у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 203-2 КК України.

Як встановлено у ході судового розгляду, у період з березня 2016 року по березень 2017 року вказані громадяни, за попередньою змовою групою осіб, маючи умисел на зайняття гральним бізнесом, з метою створення умов для здійснення азартних ігор та видачі виграшів (призів) учасникам азартних ігор, облаштували у м. Городок Львівської області гральний заклад, у який помістили 18 гральних автоматів для проведення азартних ігор, підшукали охоронців та касирів, які повинні були надавати гравцям доступ до азартних ігор, надалі отримували від останніх інформацію щодо поточної діяльності грального закладу, стежили за рухом грошових коштів, сплачували платежі за спожиту електроенергію, воду, за доступ до мережі Інтернет, тобто займались забороненим видом господарської діяльності - гральним бізнесом.

Зусиллями Городоцької місцевої прокуратури вдалось зібрати беззаперечні докази причетності вказаних громадян до інкримінованого їм злочину та у жовтні 2017 року обвинувальний акт у кримінальному провадженні Городоцькою місцевою прокуратурою був скерований до Городоцького районного суду.

Під час судового розгляду обвинувачені визнали вину у повному обсязі. Городоцьким районним судом Львівської області вказаних осіб визнано винними та призначено покарання за ч.1 ст. 203-2 КК із застосуванням ст. 69 КК України, у виді штрафу у розмірі 127 500 гривень кожному.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ