Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Орловську область рф атакували безпілотники: пошкоджено електростанцію

У росії в орловській області після атаки безпілотників постраждала електростанція, повідомив губернатор області андрій кличков.

Як пише Радіо Свобода, за його даними, над глазунівським районом у ніч на 29 липня було збито двох безпілотників. Він стверджує, що внаслідок падіння уламків було пошкоджено місцеву електростанцію. 

«Оперативні служби займаються усуненням наслідків повітряної атаки, на місці події працюють правоохоронні органи», – написав Кличков, не уточнивши, які саме ушкодження зазнала електростанція.

Орловська область не межує з Україною, вона розташована на північ від прикордонних бєлгородської та Курської областей і на схід – брянської.

У воронезькій області рф у селищі Газопровід під час падіння збитого дрона зазнав пошкодження якийсь об’єкт комунальної інфраструктури, повідомив голова регіону олександр гусєв. За його даними, на даху цього об’єкта виникла пожежа, яку вже загасили, постраждалих немає.

У міноборони рф заявили про «перехоплення і збиття» протягом ночі 29 липня 39 безпілотників над п'ятьма російськими областями – курською, бєлгородською, брянською, воронезькою та ленінградською. Про Орловську область згадок немає.

Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну в російські регіони регулярно прилітають бойові дрони, внаслідок чого є руйнування і жертви. Міноборони росії стверджує, що атаки ведуться з українського боку. Здебільшого Київ ці повідомлення не коментує.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ